Ddodrefnu's Classic Site - Ddodrefnu Is Job 1.

Bra hotell och konferens

Det är ju bra när man hittar ett bra hotell och konferens ställe som man kan åka till och som man känner är bra och att det finns bra lokaler och att det finns bra mat. Sen så vill man ju att det ska vara bra kommunikationer som man kan ta sig enkelt till och från hotellet. För det kanske inte är alla som vill sova över utan att man vill kunna åka hem och sen kunna komma tillbaka dagen efter om det är så att det är en konferens som håller i sig i några dagar.

Finns mycket att välja på i Stockholm

Ja det finns ju många ställen som man kan välja och som har bra ställen som man kan vara på och där alla trivs. Och det är ju bra att det finns så många ställen eftersom det är ju många företag i Stockholm och runt om i landet som kommer och som behöver ha lokaler att ha sina konferenser i. Bra att det finns en del att välja på och att man kan få det att bli så bra som möjligt.
Ja det går ju att se att det finns ställen som är bättre än andra och det kan ju vara kul att byta sälle lite då och då så att man slipper vara på samma ställe jämt. Det kan vara lite uppfriskande att vara på ett nytt ställe och känna att man får lite mer energi och att det känns lite roligare. För det är ju viktigt att personalen känner att det är kul och att dom känner att ledningen satsar på dom och att dom får bra saker. För på så sätt så kommer dom att rivas bättre och på så sätt göra ett bättre jobb och dieter ju något som alla chefer vill att deras anställda ska göra.